معرفی بررسی و نقد محصول
کتاب پنج حسرت زندگی The Top Five Regrets of the Dying اثر برونی ویر Bronnie Ware
کتاب The Top Five Regrets of the Dying ( پنج حسرت زندگی ) یکی از آثار برجسته «برونی ویر» نویسنده مطرح استرالیایی است و به مواردی اشاره میکند که در نظر گرفتن آنها در زندگی هر انسانی بسیار مهم و حیاتی است. همه ما نعمتهایی را در اختیار داریم که ممکن است ارزش واقعی آنها را تا زمانی که در آستانه از دست دادنشان نباشیم، درک نکنیم. برونی ویر به تکتک این حسرتهای بزرگ، اشاره میکند و به ما میگوید تا زمانی که فرصت داریم، با تمام وجود از آنها به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
خلاصه کتاب
کتاب The Top Five Regrets of the Dying حاصل تجربههای ارزشمند افرادی است که در آستانه مرگ قرار دارند. آرزوهای بربادرفته و حسرتهای افرادی که جز افسوسخوردن، کار دیگری از دستشان برنمیآید. انسانهایی که در انتظار مرگ به سر میبرند و امیدی برای ادامه زندگی ندارند، دید بسیار عمیق و روشنی نسبت به زندگی پیدا میکنند. وقتی از آنها راجع به بزرگترین اشتباههای زندگیشان سوال شود، پاسخ اکثر آنها مشابه است. برونی ویر که بعد از سالهای طولانی کارکردن تصمیم میگیرد به عنوان یک پرستار وقتش را برای بیمارانی سپری کند که در آستانه مرگ هستند، صحبتها و حسرتهای آنها را در قالب کتاب پنج حسرت زندگی آوردهاست.
اولین حسرت مشترک بین اکثر آنها شهامت زیستن به میل خودشان است و نه میل دیگران. بسیاری از ما به میل و سلیقه افراد مهم در مسیر زندگی، از آمال و آرزوهای خود میگذریم و اهدافمان را تغییر میدهیم. آمال و آرزروهایی که در هنگام مرگ به شکل یک حسرت بزرگ، روحمان را آزار میدهند و همیشه به صورت یک رویای دست نیافتنی باقی میمانند. هیچکس به اندازه انسانی که در آستانه مرگ است و هیچ امیدی به زیستن دوباره ندارد، اهمیت این موضوع را درک نمیکند.
دومین حسرت آنها این است که ای کاش اینقدر کار نمیکردند. این حسرتی است که اکثر مردها در پایان زندگی و در آستانه مرگ میخورند. حسرت ساعتهایی که میتوانستند از بودن در کنار همسرشان یا در آغوشکشیدن فرزندانشان لذت ببرند اما با کارکردنهای طولانیمدت، نابود شدند.
سومین حسرت آنها این است: ای کاش شهامت ابراز احساساتم را داشتم. چند بار تا الان بهخاطر اینکه دیگران از دستتان دلگیر نشوند، احساسات واقعیتان را کتمان کردهاید؟ چقدر سعی کردهاید حس واقعیتان را درون خود پنهان کنید؟ اگر میدانستید چقدر ناراحتیها و احساسات منفی، میتواند باعث بیماریهای جدی شود و سلامتی شما را به خطر بیاندازد، قطعا شیوه خود را تغییر میدادید.
حسرت چهارمی که در کتاب The Top Five Regrets of the Dying مطرح شدهاست، حفظ نکردن ارتباط با دوستان است. وقتی به پایان عمر نزدیک میشوید، قطعا از اینکه با دوستان خود ارتباط زیادی نداشتید و دیگر راهی ندارید تا آنها را پیدا کنید، پشیمان خواهید شد.
حسرت پنجم این است که چرا به خود اجازه شاد زیستن ندادید در حالیکه میتوانستید با تغییردادن دیدگاه و الگوهای تکراری، زندگی شادتری را تجربه کنید.
با توجه به اینکه به هریک از ما فقط یک بار فرصت زیستن داده شدهاست، با خواندن کتاب پنج حسرت زندگی ، میتوانیم خیلی زود الگوهای فکری قدیمی را کناربگذاریم و برای رسیدن به اهداف مهم زندگی، با تمام وجود تلاش کنیم.
درباره کتاب The Top Five Regrets of the Dying
کتاب The Top Five Regrets of the Dying یکی از بینظیرترین کتابهایی است که تاکنون نوشته شدهاست؛ زیرا مخاطب با خواندن آن با تمام وجود درک میکند که زندگی کوتاهتر از آن است که بخواهد با غصهخوردن و سختگرفتن بیش از حد، بگذرد.
برونی در ابتدا گفتههای بیمارانش را که همگی در آستانه مرگ بودند، در وبلاگ خود مینوشت. مطالب این وبلاگ بهقدری توسط مخاطبان مختلف دیده شد که او تصمیم گرفت تمام این مطالب را در کتابی به نام پنج حسرت زندگی جمعآوری کند. هدف برونی از نوشتن کتاب The Top Five Regrets of the Dying این بود که نشان دهد افراد میتوانند با تغیردادن دیدگاه و انتخابهایشان، در هنگام مرگ آرامش بیشتری را تجربه کنند.
برخی از انسانها تصور میکنند که برای انجام کارهای عقبافتاده همیشه وقت دارند و مرگ هیچگاه به سراغشان نمیآید، درحالیکه برونی به ما یادآوری میکند مرگ به هر انسانی نزدیک است و فرصت برای تلاش در راه رسیدن به اهداف، از آن چیزی که فکر میکنیم کوتاهتر است. کتاب پنج حسرت زندگی به زبان اصلی ، نه تنها میتواند تغییری اساسی در افکار مردم عصر ما ایجاد کند، بلکه برای مردم عصرهای بعد نیز بسیار مفید خواهد بود.
برونی ویر، درباره نویسنده کتاب The Top Five Regrets of the Dying
برونی ویر(Bronnie Ware) نویسنده، ترانهسرا، و سخنران انگیزشی است که در ۱۹ فوریه ۱۹۶۷ میلادی به دنیا آمد . او تصمیم گرفت مدتی به عنوان پرستار تسکینی کار کند. پرستار تسکینی کسی است که از بیماران در آستانهی مرگ مراقبت میکند. کتاب The Top Five Regrets of the که حاصل تجربه او از همصحبتی با همین بیماران است، خیلی زود مورد استقبال افراد زیادی در سراسر دنیا قرار گرفت و به ۳۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد و برونی را به شهرت جهانی رساند.
او در سال ۲۰۱۴ کتاب دیگری نوشت با عنوان «همین امسال تغییر کن» (Your Year For Change) که شامل ۵۲ تدبیر و پیام ارزنده برای زندگی بدون حسرت و پشیمانی است. سپس در سن ۴۵ سالگی، اقدام به نوشتن کتاب دیگری به نام « بهکمالرسیدن» (Courage) کرد که با استقبال خوبی روبرو شد. برونی با سخنان و نوشتههایش به مردم کمک میکند تا زندگی شادتر و موفقتری را تجربه کنند.
توضیحات تکمیلی
نویسنده | Bronnie Ware |
---|---|
ناشر | Hay House |
شابک | 9781401940652 |
تاریخ چاپ | 1399 |
نظرات مشتریان
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.